Waarom heeft u een Zwangerschapsbuikband nodig?

Een van de grootste zorgen van zwangere vrouwen is rugpijn, naast vermoeidheid. Gedurende elk trimester verandert uw lichaam. Uw bekkengebied wordt zachter en uw houding verandert, waardoor u zich instabiel en onvoldoende ondersteunt kunt voelen.

De Marena Maternity Zwangerschapsbuikband, met een soepele schuimrubberen inlegstrook, helpt uw buik te ondersteunen en de druk op de rug te verlichten, zodat u een betere houding kunt behouden en u zich gesteund en gestabiliseerd kunt voelen terwijl de buik groeit. Onze klittenbandsluiting aan de voorkant biedt ruimte voor vijf centimeter buikgroei voordat u moet overschakelen naar een grotere maat voor optimale ondersteuning.

Bekijk zwangerschapsbuikband

STABILISEER JE BUIK

Stabiliseer je groeiende buik, zodat hij niet heen en weer beweegt, en helpt hem in één positie, gewiegd in onze zachte riem met een brede klittenband voorsluiting, die kan vermoeidheid helpt verminderen.

VERZORG JE BUIK

De SKINRICH™-stof* voelt zacht aan en helpt uw buik en rug koel, ondersteund en comfortabel aan te voelen. Geef uw buik wat liefde met bekende vocht inbrengende amandel- en rozenbottelolie.

ONDERSTEUN JE RUG

De soepele schuimrubberen inlegstrook helpt het zware gevoel van uw groeiende buik te verlichten door de onderbuik te ondersteunen en de druk op uw rug te verminderen, zo behoudt u een ideale houding en voorkomt u dat u naar achter leunt.

*De SKINRICH™-stof is een gepatenteerde textieltechnologie van Marena. De Marena Maternity Zwangerschapsbuikband voorzien van zoete amandel- en rozenbottelolie, is bedoeld om met tussenpozen gedurende de dag te dragen. Niet geschikt voor gebruik tijdens het slapen of liggen. Niet te strak aantrekken. Niet dragen in geval van allergie voor één van de ingrediënten.

Wetenschappelijk ontworpen voor buikverzorging

Uw lichaam én de baby heeft liefde en ondersteuning nodig tijdens alle fasen van de zwangerschap. Onze Zwangerschapsbuikband is gemaakt van onze SKINRICH™-stof met vocht inbrengende bestanddelen van zoete amandel- en rozenbottelolie om de huid op uw buik en rug koel, zacht en comfortabel te laten aanvoelen. Zelfs na meerdere wasbeurten.

Om de voordelen van onze Zwangerschapsbuikband te ervaren, draagt u de band direct op de huid, zo vroeg als dat de arts u aanbeveelt.

Shop zwangerschapsbuikband