Voel je zelfverzekerd, je verdient het!

Onze Post-Pregnancy Maternity Wear is deskundig ontworpen om ondersteuning te bieden en u meer uzelf te laten voelen na een natuurlijke bevalling of een keizersnede. De collectie bestaande uit Shapers (Bikini en Short), Postpartum Legging en Abdominal Binder biedt gerichte ondersteuning voor uw spieren en bekkenbodem – aan de opgezwollen, uitgerekte en verslapte gebieden die het meest worden beïnvloed door zwangerschap en bevalling – om uw spieren weer terug in vorm te brengen na de zwangerschap.

De gepatenteerde TriFlex™ 3D compressiestof van Marena biedt een comfortabel gevoel gedurende de dag, zelfs tijdens het slapen, dankzij de kracht van actieve zilveren antimicrobiële bescherming. Deze stof heeft vocht afvoerende en verkoelende eigenschapen, samen met hypoallergene kenmerken waar u op kunt rekenen. Zelfs na meerdere wasbeurten.

Shop Maternity Wear
Sluitband voor keizersnede

Ondersteun uw buik

Zachte dagelijkse compressie kan helpen om uw baarmoeder snel te laten krimpen tot zijn oorspronkelijke grootte. Het kan ook helpen bij het verminderen van vochtophoping en een opgeblazen gevoel en bij het afvoeren van overtollig vocht.

Bescherm uw incisie

Na een keizersnede is het belangrijk om de incisie te beschermen. Onze Post-Pregnancy Maternity Wear, ontworpen voor vrouwen na een keizersnede, heeft gewatteerde zijritsen voor gebruiksgemak zonder de incisie te verstoren.

Verbeter uw houding

Minimaliseer rugpijn en krijg de extra ondersteuning die u nodig heeft om uw houding sterk en recht te houden wanneer u borstvoeding geeft en voor de baby zorgt.

Voel u elke dag sterker

Onze silhouetvormende Post-Pregnancy Maternity Wear helpt uw buik, rug en heupen te stabiliseren, zodat u sneller weer op de been bent.

De kracht van compressie

Vergeet het idee van uw lichaam “beperken” en “vernauwen” – het heeft al genoeg doorstaan en verdient nu wat verwennerij. Terwijl uw organen en buikspieren weer op hun plaats terugkeren na de zwangerschap, omlijnt onze unieke Post-Pregnancy Maternity Wear het lichaam op natuurlijke wijze en stimuleert het genezingsproces. Door comfort te combineren met functionaliteit voor dagelijks gebruik, vormt onze Post-Pregnancy Maternity Wear uw taille terwijl ze uw buikspieren ondersteunen en eventuele keizersnede-incisies beschermen.

Onze Maternity Wear blijft goed verborgen onder uw kleding, waardoor u de hele dag een oplossing hebt om snel en zelfverzekerd uw lichaam terug te krijgen en om de stevigheid en gladheid van uw huid te verbeteren, na een natuurlijke bevalling of een keizersnede.

Shop Maternity Wear