EmdaPlast B.V. lanceert EmdaWear.nl

Hij is er! Een webwinkel puur gericht op compressiekleding voor onze klanten. Maar hoe is dit allemaal tot stand gekomen?

Zowel EmdaMed als EmdaPlast zijn al jaren actief als toonaangevend leverancier van medische hulpmiddelen en producten voor ziekenhuizen, klinieken, zorginstellingen en andere professionele zorgaanbieders. Hoewel de focus van EmdaMed en EmdaPlast voornamelijk lag op de B2B-markt, werd de vraag vanuit de consumentenmarkt steeds groter. Dit resulteerde een aantal jaar geleden tot de lancering van onze eerste webwinkel EmdaCare.nl.

Via EmdaCare bieden wij een selectie artikelen aan, dat varieert van handschoenen en hygiënische doekjes, tot postoperatieve compressiekleding. Wat betreft het laatstgenoemde, merkten we al snel dat de vraag hiernaar groeide en de behoefte vanuit de klant voor een gespecialiseerde winkel in compressiekleding steeds wenselijker werd.

Binnen ons jonge en innovatieve bedrijfscultuur kwam dan ook snel het initiatief om EmdaWear in het leven te roepen. Een webwinkel dat zich doelbewust richt op (postoperatieve) compressiekleding, zodat we de ervaring en service voor u als klant kunnen verbeteren.

Bij EmdaWear vindt u een groot assortiment aan compressiekleding op het hoogste niveau van comfort en duurzaamheid. We streven ernaar om u te voorzien van geschikte compressiekleding die bijdragen aan een goed en sneller herstel na een zware ingreep. Maar ook om u te voorzien van de juiste kleding tijdens het sporten.

Mocht u niet weten wat voor compressiekleding u nodig heeft? Onze support afdeling staat paraat om al uw vragen te beantwoorden en te helpen bij het selecteren van het ideale kledingstuk!

Welkom op EmdaWear.nl!