De geheimen van Marena compressiekleding

Veel mensen begrijpen nog steeds niet helemaal waarvoor je compressiekleding nodig hebt en waarom het zo belangrijk is voor het herstelproces na een chirurgische ingreep. Ook tijdens het sporten of bijvoorbeeld bij het uitvoeren van werkzaamheden waar men lang staat, biedt compressiekleding een aanzienlijke verbetering in meerdere opzichten.

In klinische onderzoeken is bewezen dat compressie grote voordelen met zich meebrengt voor de patiënt. Het bevordert een snellere genezing, verbetert de circulatie en biedt ondersteuning aan het lymfestelsel, de spieren, gewrichten en huid.

Marena heeft dan ook in het (hoofd)vaandel staan om hier het uiterste uit te halen en dit te bevorderen door de juiste technieken toe te passen op hun producten. Zo zijn Marena’s Recovery kledingstukken voorzien van een gepatenteerd stretchmateriaal dat voor optimale medische compressie zorgt. Deze unieke stof is zacht en comfortabel genoeg om na de operatie substantiële herstelvoordelen te bieden, maar blijft ook patiënten helpen als onderdeel van de nazorg die ze hun lichaam willen bieden.

Compressie dient als een preventief middel, kan risico’s op infecties minimaliseren en biedt tevens extra gemoedsrust. Gezien de vele genezende voordelen van compressie, worden Marena’s compressiekledingstukken aanbevolen door meer dan vijfduizend medische professionals. Wat je ook eerder hebt gedacht van compressiekleding, één ding is zeker: compressie werkt, en het geheim zit in de talloze voordelen en toepassingen dat Marena in hun producten verwerkt.

De technieken die Marena gebruikt bij het ontwikkelen van hun kleding maakt ook ons bij EmdaWear enthousiast! Wij bieden dan ook met trots een groot assortiment van Marena producten aan. Bekijk onze webshop om het volledig assortiment te bekijken!